Body escape

 

HANAKASUMI™.

”Blomblad för vinden” Lotus och körsbärsblomma ger denna produktserie dess underbara doft.

 

CHERRY SHOWER CREAM

Duschcrèmen rengör huden på ett skonsamt och mjukt sätt. Efter duschen har huden fått en ljuvlig doft som stannar.

 

CHERRY RELAXING BODY SCRUB

Kroppsskrubben med dess micropärlor exfolierar huden skonsamt, tar bort döda hudceller och gör huden mjuk och len.

 

CHERRY NOURISHING BODY ELIXIR

En närande olja som gör huden mjuk och smidig med en sidenaktig känsla samt ger en underbar doft. Passar bra för torr hud och kan användas varje dag istället för bodylotion eller som massageolja för hemmabruk.

 

CHERRY HYDRATING BODY MIST

Spraymisten är en mjölkig emulsion somkan användas varje dag för en fuktfattig hud. Lämnar en ljuvlig doft på huden.

 

CHERRY BLOSSOM SHEA BUTTER

Ett ljuvligt sheasmör för dig med riktigt torr hud. Doftnoterna av svartpeppar, viol, ceder och körsbärsblomma lämnar huden mjuk, smidig och väldoftande.

 

CINNAMON SHOWER GEL

Duschgelen rengör huden på ett skonsamt och mjukt sätt. Efter duschen har huden fått en ljuvlig doft som stannar och huden är skyddad.

 

CINNAMON DELICIOUS SCRUB

En kryddig peeling av aromatiska oljor och naturliga peelingkorn gör att huden blir slät,sidenmjuk och omedelbart smidig. Man behöver inte ens smörja in kroppen efteråt då de aromatiska oljorna tar bort torr hud. Huden blir ljuvligt väldoftande.

 

CINNAMON NOURISHING BODY ELIXIR

En närande olja som gör huden mjuk och smidig med en sidenaktig känsla och ger en underbar doft. Passar bra för torr hud och kan användas varje dag istället för bodylotion eller som massageolja för hemmabruk.

 

CINNAMON HYDRATING BODY MIST

Spraymisten är en mjölkig emulsion som kan användas varje dag för en fuktfattig hud. Lämnar en ljuvlig doft på huden.

 

 

 

ORANGE BLOSSOM AND CEDAR WOOD

Apelsinblomma och cederträd för en mustig och förtrollande upplevelse.

 

LEMON BODY LOTION

Ljuvligt väldoftande krämig och återfuktande gör denna bodylotion din hud till silke och bibehåller fuktnivån och efterlämnar sig en frisk och behaglig doft

 

LEMON INVIGORATING BODY SCRUB

Denna ljuvligt uppfriskande och väldoftande kroppsskrubb med citronskal och aromatiska oljor, gör huden len och lämnar en väldoft utan att torka ut huden.

 

LEMON SHOWER GEL

Frisk och väldoftande dryg duschgele som gör huden ren utan att torka ut, ger ett behagligt lödder och kan även användas till bad.

 

LEMON AND PETITGRAIN

Citron & petitgrain för en fräsch och uppiggande upplevelse

 

SCENTED WATER FRANGIPANI & PLUM

Doft vatten I två små flaskor som kan användas I solen, enkelt att ha med I handväskan och på resa. Söt blommig ljuvlig doft från frangipani blomman och plommon.

 

FRANGIPANI MOISTURIZING FOAM

En kraftigt återfuktande kroppscreme med en väldigt annorlunda konsistens som smälter formligen in I huden, doftar ljuvligt av frangipaniblomma och plommon.

 

SCENTED WATER GREEN TEA & FIG

Doft vatten I två små flaskor som kan användas I solen, enkelt att ha med I handväskan och på resa. Frisk örtig doft av grönt te och fikon.

 

GREEN TEA & FIG HAND & FEET ENHANCER

Perfekt för dig med torra händer och fötter, denna fot och handskrubb med essentiella oljor gör dina fötter och händer lena, smidiga och yngre. De essentiella oljorna gör att du inte behöver smörja in dig efter du använt denna produkt.

 

 

 

ART & BEAUTY SHOWER SCRUB

Kombinerad duschgel och skrubb I samma. Den lätta skrubben kan användas i duschen varje dag och irisblomman lämnar efter sig en behaglig doft.

 

ART & BEAUTY TENDER BODY LOTION

Röd näckros är grunden I denna lätta ljuvligt doftande bodylotion som ger kroppens hud en silkeslätt känsla.

 

ART AND BEAUTY SCENTED WATER

2*15 ml i en förpackning. Lätt härlig doft som kan användas i solen och innehåller doftnoter av ros, vanilj, fresia och gul tulpan.

 

ORIENT SHOWER FOAM

Silkeslen mousse med en ljuvlig doft av amber och myrra. Drygt skum som ger ett ljuvligt lödder i duschen.

 

ORIENT BODY PASTE

En helt annorlunda bodyscrub som ger en loofha känsla, produkten innehåller amber, myrra och rispuder. Fukta kroppen, tag en klick med spateln av pastan och arbeta med cirkulerande rörelser över kroppen, skölj väl. Huden blir sidenlen och väldoftande

 

ORIENT NOURISHING BODY JELLIED ELIXIR

En kroppsprodukt som slår det mesta mot torr hud. Unik konsistens av gel/olja med kryddiga dofter av varm amber, dadelolja och myrrah. Kan användas över hela kroppen och även torra fötter.

 

ORIENT BEAUTIFYING LEGS ENHANCER

Om du vill få snygga bruna ben på ett ögonblick, är denna kroppsfoundation ett måste. Produkten innehåller väldoftande amber och myrra och färgämnet karamell. Återfukta ben eller den kroppsdel du vill få brun och slät, Applicera sedan produkten i ett jämnt lager, låt torka innan du klär dig. Trollar bort fula ojämnheter, kärl och fläckar.

 

ORIENTAL CEREMONY

Amber, kanel och ingefära tar dig med på en doft upplevelse mot orienten.