Detox Energie 

Nyhet

Detox Energie™.

Behandla din hud så den fullkomligt strålar av energi.

INSTANT ENERGIZING CORRECTOR 30 ml

Utmärkt primer som kan användas under makeupen för att foundation ska sitta länge. Produkten kan användas som en slags ”BB” crème utan att lägga makeup ovanpå. Produkten jämnar ut hudtonen då den innehåller vita, svarta, gula och röda pigment som jämnar ut och korrigerar. Cremen skyddar mot luftens orenheter. Passar alla hudtyper.


DEPOLLUTING YOUTH CREAM 50 ml

Dag och natt creme med organisk fläderbär, organiskt odlad sibirisk ginsengrot och avgiftande peptider. En ljuvlig creme som avgiftar huden och ger tillbaka lystern. Cremen skyddar mot luftensföroreningar samtidigt som den håller huden ren. Huden ser ung och strålande fräsch ut. Passar alla hudtyper och alla åldrar.

 

DEPOLLUTING ESSENCE 30 ml

Denna superprodukt används ovanpå dagcremen på dagen som ett skydd mot skadliga partiklar i miljön. Ett extra ”skal” som inte märks utan den lätta formulan glider ut och förseglar ansiktet så det hålls rent hela dagen. På natten används produkten under cremen för att hjälpa cremen att göra rent huden extra medan man sover.


ENERGIZING SERUM 30 ml

Energigivande serum som gör att huden börjar andas bättre och syresättningsförmågan ökar vilket i sin tur leder till högre energiutväxling. Detta serum kan kombineras med alla Sothys cremen för den som känner att huden är grå, trött och livlös.

 

Energizing program med Sibirisk ginseng.

Energi, källa av ljus. 
En hy som strålar av ungdomlighet oavsett ålder.
I alla åldrar behöver huden energi.
Utan energi förlorar huden dess lyster.

Tecken på åldrandet blir mer tydligt.

Hysterin runt rynkor minskar i efterforskningen av ljus och lyster. Kvinnor utmanar sin ålder och menar att avslöja deras naturliga skönhet En stark trend på marknaden visar att en ungdomlig hud lyser!

Eleutherococcus (Siberian ginseng) är en erkänd ingrediens av WHO som en energibooster.

 

 

ENERGIZING DAY CREAM LIGHT - För normal till kombinerad hud

Energizing daycreme innehåller sibirisk ginseng och Lupin extrakt som ökar cellmetabolismen och ger huden ett ungdomligt lyster, och en förnyad energi.

 

ENERGIZING NIGHTCREAM

En nattcreme som förnyar huden undernatten och ger den mer energi. Huden ser mer utvilad ut på morgonen och haren annan lyster tack vare sibirisk ginseng, sefora blomextrakt som tar bort toxiner och glycolsyra som slipar huden lätt.

 

ENERGIZING BOOSTER SERUM

Energi och lystergivande booster för glåmig och energilös hud.

 

ENERGIZING RADIANCE AMPOULES

Askungeeffekt som används innan den fina festen. Kan även blandas med foundation för ett strålande resultat. Två ampuller i en förpackning.

 

INSTANT ENERGIZING CORRECTOR

Utjämnande EE crème som tar bort hudskavanker i ett svep. Används över dagscrèmen. De universella pigmenten ger huden en jämn hudton. Perfekt makeupbas eller används istället för foundation.