Bronze Express

 

1960 skapade Academie-Paris en helt magisk formula på brun utan sol. Många har försökt att kopiera den, men utan framgång. Formulan är fortfarande en väl bevarad hemlighet.


Vad som gör denna serie så unik är att den mycket enkelt kan appliceras utan ränder, den luktar inte varken vid applicering eller under processen och färgen blir naturligt solbränd på bara några timmar. På grund av att produkten är färgad får du en vacker ”solbränna” omedelbart och du kan lätt se var du applicerar någonstans.


BRONZ Express passar alla hudtyper, även för dem som inte kan få solskydd naturligt av solexponering. Produkten försvinner gradvis som den vanliga solbrännan.


Produkten är helt ofarlig och innehåller inga skadliga ämnen.Superlätt att använda för både män och kvinnor, samt passar alla hudtyper.

 

TINTED SELF-TANNING LOTION
Flaska 100 ml

Den förta brun-utan sol lotion på marknaden som kom ut 1960 som ger dig en naturlig solbränna inom några timmar. Tack vare att lotionen är färgad är den lätt att applicera utan ränder och missfärgningar eftersom färgen visar dig hur och var du applicerar.

Denna lotion passar till alla hudtyper även till dom som inte har något större pigment och har svårt för att få färg i solen.

Användning: applicera jämnt med en bomullsrondell med vätskan på över ansikte, hals och decolletage, undvik ögonbryn och hårlinje.

Det finns speciella applicerings handskar till kroppen, tvätta händerna med kallt vatten efter användning av produkten.  
Applicera produkten 2-3 gånger i veckan för att får ett intensivt resultat. 

Skönhetstips: för att få en mycket jämnare och snyggare applicering ska huden vara återfuktad, och inte för torr. Använd gärna en dagcreme eller bodylotion först och låt den gå in i huden innan applicering av produkter.

Ta inte på vita kläder direkt efter appliceringen av produkten.

Duscha inte förrän tidigast 3 timmar efter användning.

Produkten kladdar inte, lätt att använda och resultatet är omedelbart då vätskan är färgad.

Innehåller: DHA.

 

 

 

TINTED SELF-TANNING GEL
Tub 75 ml

Denna brun-utan sol gel för ansiktet, går lätt in i huden tack vare sin lätta konsistens och är varken fet eller kladdig.

Tack vare att gelén är färgad är den lätt att applicera utan ränder och missfärgningar eftersom färgen visar dig hur och var du applicerar.

Denna gel ger en snabb och intensiv solbränna och används till ansiktet. Gelen passar för alla hudtyper, även för dem med pigmentproblem och som har svårt att få färg i solen.

Användning: applicera jämnt med händerna över ansikte, hals och decolletage, undvik ögonbryn och hårlinje. Applicera produkten 2-3 gånger i veckan för att får ett intensivt resultat.

Tvätta händerna efter applicering.

Innehåller: aktiva ingredienser 7,7%, DHA Termal algextrakt från havet, Jojoba olja, Vitamin E derivat

 

 

 

 

 

 

 

MAGIC RADIANCE DROPS, TAILOR-MADE SELF-TANNER
Pumpflaska 30 ml

Fantastisk brun utan solprodukt som är både för kropp och ansikte. Ger en brun utan sol effekt med din egen hudvård. 
Magic Radiance Drops kan mixas med alla sorters cremer och konsistenser. Man tar bara några doppar i sin vanliga dagcreme eller body lotion och applicerar direkt på huden.  Gör huden solbränd och med en härlig lyster året runt.

Används på morgonen eller kvällen, blanda 2-3 droppar i handen med din vanliga dag eller nattcreme.

Applicera över ansikte, hals och decolletage, undvik hårlinjen och ögonbrynen. För kroppen behövs 5-6 droppar som blandas i bodylotion.

Man kan själv välja hur intensiv brun utan sol effekt man vill uppnå, detta genom antalet droppar man använder utifrån rekommendationen. Produkten är parabenfri och ger ett mycket jämnt resultat utan fläckar.

Långverkande resultat. Tvätta alltid händerna efteråt.

Innehåller: 4 % aktiva ingredienser, DHA, glycering från växter och Aloe vera