Secrets de Sothys ® är Sothys prestigeserie inom forskning och hudvård. Hudvårdsserien är en ljuvligt väldoftande anti-age serie som reducerar ålderstecken och stress på ett totalt och effektivt sätt.

En serie för den mycket kräsna kvinnan.

Sammanfattningsvis, det mest exklusiva Sothys har att erbjuda.

 

GLOBAL ANTI AGE DE-STRESSING CARE

En multi-aktiv dag/natt crème med en delikat doft och silkeslen konsistens, för en optimal skön applicering.Cellen skyddas, återstruktureras och crèmen verkar mot stress på ett maximum av receptorer i huden.

Anti-rynk, uppstramande, återfuktande och motverkar fria radikaler. De essentiella oljorna får musklerna att slappna av i ansiktet.

 

EYE CONTOUR SERUM

En global anti-åldrande avstressande intensiv formula med tre effekter,motverkar rynkor, svullnader och mörka ringar runt ögonen. Ögonpartiet känns så gott som nytt.

 

GLOBAL ANTI AGE DE-STRESSING SERUM

En verkligt exceptionellt djupgående serum med en kraftfull cocktail som återaktiverar hudens ungdom.Dess aktiva sammansättning återupplivar cellaktivitet, förstärker försvaret och korrigerar hormonella rubbningar i huden. Antalet och djupet av rynkorna minskar, huden blir slätare, mer uppstramad och återfuktad.Huden strålar av ungdom och vitalitet. Används morgon och kväll under crèmen.

 

LA CREME 128
Den absoluta toppen inom exklusiv hudvård som har allt du kan drömma om. Från stamcellsforskning på rosen Bernhard Mas har en fantastisk creme tagits fram som har alla aktiva ingredienser som din hud behöver. Cremen används morgon och kväll på väl rengjord hud.

Secrets La Creme 128

 

EAU DE PARFYM
Feminin och dynamisk, Eau de Parfum Secrets de Sothys® signerar din elegans med fräsch doft av citrus frukt och bergamot. Hjärtnoten består av ylang-ylang, mejram, koriander, jasmin, persika och svartvinbär. Basnoterna består av en bakgrund av amber, trä, mysk och patchouli.