Kroppsbehandlingar

Sothys kroppsbehandlingar är upplevelsebehandlingar, unika kroppsritualer med ljuvliga dofter, total avslappning, unika ingredienser och speciella massagemetoder.

Sothys signatur behandlingar

HANAKASUMI

Japanskt inspirerad massagebehandling. Enzympeeling från papaya och citron och speciella skrubbvantar,  återupplivande och avkopplande fot akupressur, kroppsmassage med väldoftande sheasmör som gör den mest torra huden smidig. En behandling som tar dig på en lång resa och djupaste avslappning i ditt sinne.

ORIENTAL CEREMONY

En orientaliskt inspirerad aktiverande aroma behandling med kryddiga varma ingredienser av muskot, kanel, ingefära, apelsin och citron. I behandlingen ingår kryddig aroma skrubb massage med varma oljor och kryddknyten och varma stenar med närande oljor. Dröm dig bort i en skön semesterkänsla av orienten.

Sothys skräddarsydda massagebehandlingar och peelings

Välj din egen massage efter ditt eget humör och hudtyp. Välj mellan massagecreme för fuktfattighud, massageolja för normal till torr hud och massagevax för riktigt torr hud. Nyckelingredienser: solrosolja, vitamin E, majsolja, sheasmör och glycerin.

Välj doft efter din egen smak med

  • Citron & petitgrain för en fräsch och uppiggande upplevelse
  • Vanilj & sandelträd för en söt och varmt omhuldande upplevelse
  • Apelsinblomma och cederträd för en mustig, väldoftande upplevelse
  • NYHET! Även män har nu sin egen doft upplevelse med träiga toner av ceder, mysk och lavendel

Skräddarsy din egen kroppsskrubb av socker & salt! Mjuk peeling eller tuffare kroppspeeling. Doften avgör du : Citron, Vanilj eller Apelsin.

 

Sothys avslankande och dränerande behandlingar.

Proffessionellt effektiva behandlingar för en tydligt slankare kroppssiluett. Få en ny figur med dessa hi-tech behandlingar som innehåller effektiva plantextrakt.

Signature Slimming treatment

Denna avslankande kroppsritual börjar med en kraftig själv uppvärmande peeling med bitterapelsin och mineraler. Därefter en inpackning i värmefilt. Efter en skön dusch och kroppsdiagnos skräddarsyr terapeuten ingredienser i ett serum som är anpassat efter vilken typ av celluliter man har, vattenbärande, fibrösa eller fettbärande. Därefter ges en tuff avslankande bindvävnadsmassage. Behandlingen avslutas med avslankande produkt. En tuff och effektiv behandling mot fettcellerna men har ändå sina avkopplande och sköna stunder.

Signature firming treatment

En skön och avslappnande behandling för ett uppstramande resultat då huden börjar kännas slapp, mycket bra även  efter graviditet. Behandlingen börjar med en ljuvlig peeling som gör huden sidenlen, därefter appliceras åtstramande serum på de områden som ska behandlas. En varm kroppsmask appliseras ut på utsatta områden och därefter packas man in i en värmefilt. Efter inpackningen blir det en uppstramande massage med anpassade kroppsprodukter.

Beauty Garden ekologisk och organisk kroppsbehandling 45 minuter

Kroppsbehandling med skrubb av organiska aprokoskärnor följd av aromaterapi massage med rosmarin, ylang-ylang, kanel och solrosolja med vitamin E.