Ansiktsbehandlingar

Fundamental grundläggande klassisk ansiktbehandling

Förbereder, bevarar och restaurerar för att återfå en vacker och välmående hud.

Behandlingen är personligt anpassad efter varje kunds specifika behov och hudtyp.

Grundläggande behandling (60 min)

Makeuprengöring följt av en djup peeling som förbereder huden inför lätt massage och ansiktsmask.

Specifika målinriktade resultat behandlingar

Specifik vård som inriktar sig på specifika problem områden som ojämn, grovporig hud, rynkor runt ögon, acne eller vitaminfattig hud.

Resurfacing peeling. Medicinsk inspiration (60 min)
Djuprengörande ansiktsbehandling för alla hudtyper utom de mest känsliga. Gör huden ren på djupet, förnyar och jämnar ut huden, huden balanseras och syresätts på nytt. Idealisk som en förberedning inför en intensiv behandling eller för dig som vill ha huden ordentligt ren och med vacker lyster regelbundet. Nyckelingredinser: Glukolsyra, aminosyror, salicylsyra, mineraler, jojoba.

Flash beauty. Vitamin behandling. (30 min)

C-vitaminkick och askungebehandling är denna korta avslappnande behandling som innehåller vitamin C för att väcka liv i huden och ge den omedelbar lyster och fin färg. Nyckelingredienser: Vitamin A, B, C, F, H och PP.

Eye Contour Intensive Treatment 45 min

Fantastisk anti-ageing lyftande och dränerande ögonbehandling, med avkopplande dränerande massage som utförs med kylt porslin från Limouge. Häpnadsväckande resultat för trötta ögon, svullnader, jetlag och åldrande runt ögonpartiet

Correcting treatment. För problem hud och acne. (60 min)

En 4 stegs behandling med hög koncentrat av aktiva ingredienser som är inriktad på att djuprengöra och hämma inflammationer. Behandlingen är också läkande och reparerande. Nyckelingredienser: Salicylsyra, glucolsyra, tee tree olja, kaolin, lakrits och älggräs

Signatur behandlingar från Sothys är essensen och hjärtat av Sothys ansiktsbehandlingar med vikt på den speciella massagemetoden Digi-Esthetique. Dessa är de bästa behandlingar som du kan uppnå på en skönhetssalong.

Exklusiv Sothys Digi-Esthétique® metod.

För att förstärka effektiviteten så har Sothys skapat Digi-Esthetique ®:

Denna massage metod med kombinering av digito-tryck, effleurage och dränering ger ett välbefinnande för kropp och själ. Digi-Esthetique ® försätter kunden i djup avslappning och förnyar kroppen för att öka spridningen av vitala energier och assimilering av aktiva substanser.

Energizing Intensive Treatment with Siberian Ginseng (75 min)

Denna djuprengörande ansiktsbehandling ger huden ett helt nytt ljus och bygger upp motståndskraften med hjälp av Sibirisk Ginseng. I behandlingen ingår portömning, energimassage, avslappningsmassage. Behandlingen är till för alla hudtyper och åldrar och har inga kontraindikationer. Årets bästa behandling? Prova så får du se!

[C] Collagene Hyaluronique™. (75 min)

Skräddarsydd anti age behandling efter hudens ålder

Upptäck [C] Collagene Hyaluronique™, den första intensiva anti age behandlingen som är anpassad efter hudens ålder. Innan behandlingen fastställer hud-terapeuten åldern på huden och anpassar behandlingen därefter. En cosmeceuticalbehandling med supersnabbt resultat används regelbundet eller i kur. Nyckelingredienser: Hyaluronsyra, mineraler, salicylsyra, marint kollagen, dillfrö och mandelfibrer.

Hydradvance. (75 min)

En effektiv och intensiv återfuktande cosmeceutical behandling, som ger snabba effektiva långvariga resultat. Lämplig både för fuktfattig hud eller torr. En vecka efter behandlingen har fuktnivån ökat med 34%!

Oavsett hudtyp, ålder eller tid på året så är fukt ett grundläggande behov. Hydradvance är en intensiv fuktgivande behandling som förser huden med en oöverträffad återfuktande verkan, samt bevarar huden och ger ett yngre intryck. En njutning för alla sinnen och huden blir mjuk och smidig. Nyckelingredienser: Buletus svamp. Hyaluronsyra

Sothys intensivbehandlingar rekommenderas att göras tre gånger för bästa resultat

Event treatment - Limited edition Säsongsbehandling - Gourmet 45 minuter

Säsongsbehandlingen kommer ut två gånger om året i begränsad upplaga. Dessa behandlingar är temabehandlingar som följer hudens biorytm. En kombination av planter, frukt och mineraler, doft och färg. På vinterhalvåret behöver huden skydd och näring på sommarhalvåret lyster och antioxidanter mot solen. Denna behandling syresätter huden så huden får ett helt nytt lyster.

Beauty Garden ekologisk och organsik ansiktsbehandling 40 min

Ansiktsbehandling med ingredienser av havtorn, körsbärsblom, kvänne, solrosolja, rispuder, valnötsskal, ros och mycket mer. En lystergivande, återfuktande ansiktsbehandling fullproppad med anti oxidanter. Lika bra för kvinnor som för män.