Varför Sothys behandlingar?

Sothys är utan tvekan ett av världens mest framgångsrika salongsmärken på grund av sina fantastiska ansikts och kroppsbehandlingar.

I alla Sothys behandlingar står terapeuten med sin expertis central, de bästa, säkraste och mest resultatorienterade ingredienserna av högsta kvalitet och massagetekniker som vår dig att glömma tid och rum.

Vi får ofta höra att Sothys ansiktsbehandlingar är precis så som människor drömmer om att de ska vara. Kommentarer som "det var det skönaste jag provat" eller " har du trollat" är vanliga kommentarer från kunder som provar våra behandlingar. Har du en gång provat Sothys behandlingar vill du inte ha något annat.

Collagene Hyaluronique är en av de bästa anti age behandlingar som finns på marknaden idag med ett resultat som är omedelbart. Recurfacing treatment blev nyss utnämnd till Paris bästa djuprengörande ansiktsbehandling.

Secrets de Sothys är det lyxigaste du kan pröva.

Om du inte har provat Sothys behandlingar ännu, boka tid hos ett proffs, du kommer inte bli besviken och du kommer inte vilja ha något annat efter det.

Det bästa för kunderna är bara gott nog.