Fuktfattig hud

Förhindra ålderstecken, återfukta fuktfattig hud och behandla torr hud.

Hydradvance
Avancerad hydraterande GENererande program.

Optimal återfuktning är nyckeln för att bibehålla hudens skönhet. Sothys har forskat fram ett nytt revolutionerande återfuktande program som är inspirerat från genforskning. Sothys avancerade forskningsteam har efter månader av forskning hittat en unik aktiv ingrediens i svampen Boletus, 1055 boletusextrakt. Ett nytt hydraterande program har tagits fram baserad på denna exklusiva patenterade* ingrediens: Hydradvance™

BOLETUS OCH DESS VERKAN.

Boletussvampen från området Limousin i Frankrike är rik på polysaccarider och vitamin B3 och vitamin E. Sothys har skapat 1055 boletusextrakt.Tack vare dess multifunktionella hydraterande verkan, både som kraftfull antioxidant och återfuktan är det nyckelingrediensen i HydradvanceTM serien.1055 boletusextrakt påverkar hudbarriärens funktion och stimulerar syntesen av proteinet filaggrin. Ett protein som spelar en essentiell roll i hudens barriärfunktion. Filaggrin hjälper till att underhålla de övre hudlagren i epidermis med fukt. Genom antioxidanterna skyddas huden mot fria radikaler som förstör huden (sol, stress,miljöutsläpp) och motverkar därmed ålderstecken.

 

INTENSIVE HYDRATING SERUM

Intensiv och snabb åtgärd. Ett cosmeceutical serum med H2CR som omedelbart återfuktar huden på djupet och stimulerar barriärsfunktionen.
Kan användas som kur 1 – 4 gånger om året.

CREAMS

Dessa aktiva crèmer som kan användas dagligen året runt återfuktar din hud och bygger upp hudens egna funktioner. Crèmerna finns i två varianter Comfort cream för normal till torr hud och Light cream för normal till kombinerad hud.