Sothys

I mer än 60 år har Sothys varit en utvald leverantör bland professionella SPA och Salonger.

Sothys, ett framgångsrikt koncept dedikerat till skönhetsinstitut och spa.

Dess unika och innovativa formler som härrör från Sothys forskning i kombination med exklusiva massager och behandlingar ger varje kund njutning och resultat av deras behandlingar.

Njut av en unik sensorisk upplevelse, med välbefinnande, effektivitet och säkerhet med Sothys kroppsvård.

Den mytomspunna Paris adressen, 128 rue du Faubourg Saint-Honoré utgör hjärtat av Sothys anda och är erkänt i hela världen.

Sothys, en värld av extremt raffinerade produkter och upplevelser,ett legendariskt namn som representerar excellens och prestige på skönhetssalonger och spa över hela världen.

Samma passion för perfektionism och ambition för absoluta resultat tillägnat kvinnor och män genom upplevelse och effektivitet i över 60 år.
Sothys är ett mycket specialiserat märke, där ett extraordinärt engagemang till forskning och innovation har en central betydelse och där Sothys utmärker sig. Man kan därför kalla Sothys en avant-garde skönhetsexpert.

Sothys har skapat Digi-Esthétique®, en exklusiv massagemetod som tillsammans med terapeutens skicklighet förvandlar behandlingen med dess effektiva produkter till en oförglömlig upplevelse och fantastiska resultat.

Sothys är ett av världens ledande spa och hudvårdsmärken som endast säljs på salonger och spa. Sothys finns i 120 länder och på ca 20 000 salonger och spa.

Tillverkning och kontroll av alla produkter möter upp till den högsta nivå,utmärkt utförande av tillverkning och har ISO 9001 för kvalitet, OHSAS 18001 för säkerhet, ISO 14001 för miljö, och följer europeisk regel 76/768/CEE som säkerställer att produkterna inte kan skada människans hälsa.
Säkerhetstester av alla produkter utförs av oberoende experter på toxologi.

 

Katalog

Ladda hem vår senaste Sothys katalog här.