Vård för fet hud

Genom att kombinera citron och mjölkproteiner ger BC en komplett och effektiv lösning för problem med fet hy.

Purifying lemon gel

En vattenbaserad gel med ultralätt konsistens som ger en omedelbar känsla av friskhet. Citron eterisk olja ger denna formel utmärkta hudfuktande egenskaper. Den är kombinerad med mjölkproteiner för att ge en talgreglerande effekt. En naturlig aminosyra har integrerats till formeln för att ge fukt, samtidigt som ett äpple extrakt ger skydd och motverkar fria radikaler.

Applicera på morgonen och / eller kvällen på en rengjord hud.

Purifying lemon fluid

En lätt flytande, med en unik formula som blir till vatten när den appliceras. Innehåller citron eterisk olja som har hudfuktande egenskaper och mjölkproteiner med funktioner för talgreglering. PMAA sfärer har matterande och absorberande egenskaper utan att torka ut huden. En naturlig aminosyra har integrerats i formeln för att ge fukt, samtidigt som ett äpple extrakt ger skydd och motverkar fria radikaler.

Applicera på morgonen och / eller kväll på en rengjord hud.

Purifying lemon mask

Ansiktsmask för hud med grova porer, hud som glänser och har en tendens att få finnar. Masken absorberar fett, minskar porerna och rengör huden.

Används: En eller två gånger i veckan. Applicera ett tunt lager på de feta partierna. Undvik ögonkonturen och ansiktshår. Låt sitta 10 till 15 minuter, ta bort masken från huden.

Observera
tvätta inte av med vatten! Blir det rester kvar på huden så gnuggar man med fingertopparna.
Lätt att använda.

Matt finish serum

Detta serum innehåller mjölkprotein och citron eterisk olja som är kända för sina hudfuktande egenskaper och deras talgreglerande effekter. 

Applicera morgon och kväll på en rengjord hud innan din kräm