Rengöring

Rengöring för normal till kombinerad hud

Rengör huden och löser upp och avlägsnar orenheter samt make-up. Grapefrukt extraktet den innehåller stimulerar och fräschar upp huden och gör den smidig, frisk och ren.

Lotion för alla hudtyper

Med sin ursprungliga sammansättning (gurkextrakt, johannesört) mjukar den upp och tonar huden, porer stramas upp och huden blir klarare.

Rengöring för torr och känslig hud

Smidig och sammetslen. Avokado extraktet garanterar en perfekt rengöring med maximal komfort. Tar bort orenheter och makeup utan irritation. Gör huden smidig, mjuk och behaglig. Testad allergivänlig formel.

Lotion för torr och känslig hud

Baserad på trollhassel och gurka. Den lugnar och mjukar upp den känsliga huden. Testad allergivänlig formel.

Rengöring för fet hud

Tar bort överflödig talg, föroreningar och makeup utan att irritera huden. Den antiseptiska och desinficerande kamferoljan ger en grundlig rengöring. Den rengör och gör huden fräsch och mjuk.

Lotion för fet hud

Mjuk och fräsch lotion. Berikad med extrakt av trollhassel och salvia vars antiseptiska och  sammandragande egenskaper är väl kända. Den fräschar upp, renar, tonar och stramar upp porer.

Bi (phasic) make-up remover

PH identisk med tårar och testad av ögonläkare. Produkten är lämplig för alla hudtyper, även känslig. Blåklints extraktet den innehåller har lugnande och mjukgörande egenskaper. Formulan är parfymfri för att passa känslig hud.