Lugnande hudvård

Det ligger i tiden, vår hy blir mer och mer känslig då den konstant blir påverkad av föroreningar och klimatförändringar. Blåbär är huvudingrediens i denna hudvårdsserie och är känd för sina kärlsammandragande egenskaper. Den här serien är till för dig som är allergisk eller reagerar lätt på kosmetika. Serien är också till för dig som lätt blir röd och har lokala röda fläckar eller synliga blodkärl.

Alla produkterna i denna serie är dermatologiskt testade och innehåller varken parfym eller färgämnen.

Calming bilberry fluid

Med dess egenskaper från bl.a. blåbärsextrakt lugnar och skyddar denna produkt känslig hud. Honungsextraktet hjälper huden att öka flexibiliteten och återställa dess smidighet.
Dess lätta konsistens ger omedelbar mjukhet till huden utan att den känns kladdig.

Calming bilberry mousse

Moussen lugnar och skyddar känslig hy tack vare den lugnande egenskaper i blåbär. Honung extraktet  i moussen förbättrar hudens smidighet och förser den med mjukhet, lyster och komfort. 

Calming bilberry serum

Detta serum är berikat med ett lugnande och skyddande blåbärs extrakt. Produkten är utvecklad speciellt för känslig hy. Validerad enligt dermatologiska kontroller. Den innehåller varken doft eller färgämnen.

Applicera morgon och kväll på en rengjord hud innan din kräm.

Calming bilberry mask

Tack vare blåbärsextraktet reparerar denna mask torra celler. Den återställer flexibiliteten och gör huden strålande och smidig.

Applicera i ett tunt lager en eller två gånger i veckan i hela ansiktet  eller på på ett utsatt område. Låt verka i 15 minuter och ta bort alternativt massera in i huden.