Anti Age - Time interceptor

Från det att du når en ålder av 35-40 år så behöver din hud kämpa mot förlust av strålglans, obehag, oegentligheter. Förlust av elasticitet och fasthet, och uppkomsten av rynkor och fina linjer. För att motverka detta så har Bernard Cassiere utvecklat Time Interceptor serien.

Med Time Interceptor serien, fortsätter Bernard Cassiere sitt engagemang till förmån för en rättvis fördelning av välståndet på vår planet, och introducerar i denna linje fair trade konceptet .

Anti-aging rich cream

Denna kräm innehåller ett anti-aging komplex av extrakt av Argan blad, afrikansk bark och iris för att bekämpa förekomsten av fina linjer och djupa rynkor. Denna kombination har valts ut för att skydda huden mot fria radikaler som är relaterade till uppkomsten av hudens åldrande. Arganolja ger näring och förhindrar uttorkning.

Rik konsistens, idealisk för torr till kombinationen hud, eller används som en nattkräm för alla som vill ha en mer riklig konsisten på natten. Använd som en dagkräm  och/ eller på natten på en väl rengjord hud.

 

 

Anti-aging light cream

Samma som rich cream men med en lättare konsistens, idealisk för fet hud.

 

Anti-aging mask

Denna anti-aging mask innehåller ett komplex bestående av extrakt av Argan löv och afrikansk bark för att bekämpa förekomsten av fina linjer och djupa rynkor. Denna kombination har valts ut för att skydda huden mot aktiviteten av fria radikaler som är kopplade till åldrande av huden. Ett extrakt av havre ger en omedelbar uppstramande effekt.

 

Applicera en eller två gånger i veckan i ett tunt lager på ansikte och hals, undvik ögon konturen.
Låt verka i 10 minuter och skölj sedan.

 


 

Anti-aging serum

Detta anti-aging serum innehåller ett komplex bestående av extrakt av Argan löv och afrikansk bark för att bekämpa förekomsten av fina linjer och djupa rynkor. Denna kombination har valts ut för att skydda huden mot aktiviteten av fria radikaler som är relaterade till hudens åldrande. Ett komplex av proteiner och peptider har framtagits särskilt för att bekämpa och skydda mot förlust av hudens fasthet och elasticitet. Ett extrakt av havre ger en åtstramande effekt, medan arganolja ger näring samt förhindrar uttorkning.

 

Applicera morgon och / eller kväll på en väl rengjord hud, innan din anti-aging kräm