Anti Age - Red berries

Denna anti-aging serie med röda frukter har särskilt utformats av Bernard Cassiere för att effektivt och hållbart

motverka hudens åldrande. För detta har vi sökt efter det bästa från naturen: de röda frukterna. Hallon som är rika på vitamin C, det oljiga extraktet av tranbär har en stark antioxidant, blåbär och svarta vinbär är naturligt rik på AHA. Med denna cocktail, är denna anti-aging serie ett rikligt koncentrat av energirika ingredienser.

Red berries retinol cream

Innehåller en formula för att effektivt och hållbart motverka åldrande av huden. 
Krämen innehåller  vitamin A-palmitat ( stabilt derivat av retinol) för att släta ut rynkor och ta bort fina linjer. Denna effekt förbättras genom ett extrakt av hallon och hibiskus. AHA från svarta vinbär och blåbär främjar borttagandet av döda celler och eliminerar rynkor. Tranbärsextrakt och rice peptides som ger lugnande, fuktgivande och reparerande effekter har lagt till i denna formula. Din hud får mer näring och behåller därmed sin ungdom.

Applicera morgon och kväll på väl rengjord hud, undvik området runt ögonen.

Red berries gel for first signs of ageing

Denna gel innehåller ett AHA komplex av hallon, svarta vinbär och blåbär som vitaliserar huden och jämnar ut fina linjer. Hibiskus utdrag hindrar uppkomsten av de första synliga linjerna, medan tranbärsextrakt kombinerat med rice peptides återfuktar, reparationer och skyddar huden.

Applicera morgon och kväll på en rengjord hud, undvik ögon konturen

Red berries anti ageing serum

Detta serum med sin krämiga konsistens är skapat med extrakt från tranbär för dess mjukgörande egenskaper. AHA extrakt från svarta vinbär och blåbär har valts för sin exfolierande verkan och därmed minska synliga tecken på åldrande. Dessutom har en kombination av ett hibiskus extrakt och en hyaluronsyra införlivades i formeln för att bygga upp hudens fuktspärr och återställa dess flexibilitet och fasthet. Din hud får ett yngre utseende.
Serumet har en lätt konsistens som snabbt upptas av huden.

Applicera en eller två gånger dagligen på ren hud innan din kräm eller gel.