Återförsäljare - registrera & logga in

Informationen på dessa sidor är endast för våra återförsäljare. För att få åtkomst till webbshoppen och återförsäljarinformationen måste man vara registrerad och godkänd.

 

 

 

 

Webbshopp för återförsäljare

Via vår webbshop kan ni beställa produkter när det passar er. Gränsen för fri frakt är dessutom lägre om ni lägger er order via webbshoppen. Innan ni kan beställa via webbshoppen så måste ni registrera er och få ett godkännande.

 

klicka här för att skapa ett konto om ni inte hr ett  login till webbshoppen . Ni kommer först att få en bekräftelse via mail att ni ansökt om ett konto. Därefter äri vi godkänt er kommer ni få ett nytt mail. När ni fått detta kommer ni kunna logga in i webbshoppen.

 

Klicka här för att komma till webbshoppen och beställa produkter.

 

 

 

 

 

Information för återförsäljare

Här finns information om produkter och behandlingar, prislistor och annat material. Registrera er för att ha access till denna information så ni kan hålla er uppdaterade och alltid ha tillgång till färsk information.

 

Klicka på "Skapa ny användare" nedan för att registrera er. Observera att ni inte kommer att kunna logga in innan vi har godkänt er, ni kommer att få ett mail som bekräftar när detta är gjort.

 

Klicka på "Logga in" nedan om ni redan är registrerad och vill logga in. När ni loggat in öppnar sej en ny meny överst  i vänstra kolumnen (Åf sidor)